Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad

Vegetarian Salad

Vine un moment în care parcă nu ne face cu ochiul nici o friptură suculentă, nici puiul prăjit și nici o porție de paste. Așa că o salată vegetariană îți poate salva ziua și pofta. Este o salată consistentă care poate înlocui o masă sau o gustare la mijlocul după-amiezii. 

Această rețetă de salată este crocantă și răcoritoare, ușoară, dar extrem de delicioasă, cu siguranță nu o vei uita niciodată. 

Salata vegetariană este atât de ușor de preparat încât durează maxim 15 minute să o puneți la punct.

Luați un mix de salate, clătiți-le, scurgeți-le și amestecați-le pe toate într-un castron împreună cu năut, quinoa, roșii uscate, semințe de rodie, alune caju și dressing cu ardei. 

Va puteți imagina o rețetă de salată mai fresh de atat? 

Năutul este un aliment sănătos și  gustos. Substitut ideal pentru carne, este bogat în fibre, vitamine și minerale, cu un gust pământos, ușor fad.

Quinoa a devenit cunoscută în ultimii ani drept un adevărat superaliment, plin de nutrienți și foarte ușor de inclus în orice salată. Roșiile uscate aduc un plus în această salată, dându-i un gust dulce acrișor complementar gustului fad și uscat al năutului și quinoa. 

Semințele de rodie sunt o sursă excelentă de substanțe nutritive. În plus, sunt, de asemenea, sărace în calorii, dar bogate în fibre sănătoase pentru inimă și aduc o prospețime dulce acrișoară.

Alunele caju nu numai că sunt extrem de gustoase, însă sunt și bogate din punct de vedere nutrițional iar textura lor crocantă îți va oferi o senzație de neuitat.

Un mix fresh de gusturi, o salată cu multivitamine,  care vă va aduce aminte de vară inclusiv când afară sunt minus grade.

 

Euphoria Wedding 2024 Let’s Rock and Get Married