Ce înseamnă Euphoria Music Hall?
Euphoria Music Hall - distracție împreună, de peste 20 ani

Ne știți deja, suntem Euphoria Music Hall, împătimiți ai petrecerilor legendare și asta știm să facem noi cel mai bine! Suntem unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Cluj-Napoca. Locația noastră are o capacitate de peste 1000 de persoane și dispune echipament tehnic profesional.

Music Hall
Ce înseamnă noul spațiu Euphoria Music Hall ?

Ne place să fim mereu mai aproape de nevoile tale, astfel că după ce am schimbat puțin înfățișarea clubului nostru ne-am gândit să-ți oferim și alte experiențe. Așa că până la ora 22:00 te așteptăm la Euphoria Music Hall Cluj-Napoca sub formă de pub, dat fiind faptul că te poți bucura de mâncare și o bere bună lângă! Pe lângă asta, organizăm seri culinare tematice, în cadrul cărora poți savura diferite tipuri de mâncare tradițională specifică țării respective. Totodată, în fiecare seară de joi te așteptăm la propriul nostru concept Beer & Grill unde berea Bârlog face deal cu The Real Grill.

Music Hall
Revelion 2023 la Euphoria Music Hall

Revelionul ăsta o să fie RETRO! Facem mare petrecere la trecerea dintre ani cu Mc Dylma & Pappa M care o să readucă conceptul de Retro Night Fever la Euphoria Music Hall! Prețul biletului este de 250 de lei care include un voucher de 150 de lei pentru mâncare sau băutură, toată consumația care trece de această sumă se plătește individual. Totodată, pentru platourile din seara de revelion pe care vrei să le servești este necesară o precomandă cu două săptămâni înainte de eveniment! Pentru șampania de la miezul nopții poți conta pe noi!Pentru achiziționarea biletului te așteptăm la Fabrica de Bere, unde biletul trebuie achitat în mod integral!

Music Hall
Balurile facultății tale la Euphoria Music Hall

La Euphoria Music Hall este deja o tradiție ca majoritatea organizațiilor studențești să-și organizeze balul bobocilor sau alte petreceri din interiorul facultății. Ne place să fim alături de fiecare generație care-și organizează cel mai important eveniment la început de facultate. Astfel, la noi o să ai parte de o locație generoasă care o să-ți ofere ocazia să desfășori atât probele balului cât și after party-ul. Totodată, te punem asigura de calitatea serviciilor noastre de organizare și implementare. Hai la noi la bal!

Music Hall
Euphoria Weddings

Pentru nunți mai atipice și nonconformiste trebuie să ne contactați! După ce am reamenajat spațiul am decis că este o oportunitate bună să-l punem la dispoziție celor care sunt de părere că o nuntă clasică nu e chiar pe stilul lor! Pe lângă sală îți putem oferi o gamă largă de servicii precum: meniu personalizat, ospătari, barmani, dj, luminist, echipamente tehnice profesionale, decorațiuni personalizate, dar și servicii de organizare și coordonare! Te așteptăm la o discuție!

Music Hall
Petrecerea ta de firmă la Euphoria Music Hall Cluj-Napoca

Suntem una dintre cele mai mari locații din Cluj, așa că te așteptăm la Euphoria Music Hall Cluj-Napoca să organizăm împreună cea mai tare petrecere de firmă! În locația noastră o să ai parte de o capacitate de 1400 de persoane, trei spații ample cu locuri la mese, dar și cu loc pentru dansat, trei baruri cu o gamă variată de băuturi și mix-uri, personal cu experiență în domeniu și cele mai noi echipamente tehnice care o să asigure atmosfera mult dorită! Totodată, îți stăm la dispoziție cu bufet suedez care o să fie stabilit împreună cu managerul nostru din locație! Te așteptăm la o discuție!

Serviciile Euphoria Music Hall

Am revenit cu un concept nou și am regândit tot spațiul pentru tine, astfel că până la ora 22:00 te așteptăm sub formă de pub cu preparatele din meniul de la Fabrica de Bere, iar după ora 23:00 deschidem ușile sub formă de club - Euphoria Music Hall Cluj-Napoca!