Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad

Politica de Confidențialitate și Termeni & Condiții

Data ultimei actualizări: 12.06.2023


Vă mulțumim că ați ales să vizitați Euphoria Pub SRL („noi”, „compania”, „Euphoria Pub”). Aceste documente stabilesc politica noastră de confidențialitate și termenii și condițiile care guvernează utilizarea serviciilor noastre, inclusiv vizitele în locațiile noastre, precum restaurantele sau clubul.

Date Fiscale Euphoria Pub SRL:
CUI: RO26538322,
Nr. Înmatriculare: J12/267/2010
Sediul: Str Cardinal Iuliu Hossu nr 25, Cluj-Napoca, Cluj,

Politica de Confidențialitate

 

Colectarea și Utilizarea Informațiilor Personale

  1. Prin accesarea sau vizitarea locațiilor noastre, sunteți de acord că putem colecta informații personale, inclusiv, dar fără a se limita la, nume, prenume, adrese de e-mail, sau numere de telefon.
  2. Informațiile colectate pot fi utilizate în scopuri cum ar fi gestionarea rezervărilor, îmbunătățirea serviciilor noastre, oferirea de oferte personalizate și îndeplinirea cerințelor legale.

Confidențialitatea Imaginilor și Consimțământul pentru Marketing

  1. Prin intrarea în locațiile noastre, vă exprimați acordul că imaginile și fotografiile realizate în această zonă pot fi utilizate în scopuri de marketing și promovare a Euphoria Pub.
  2. Ne angajăm să respectăm intimitatea și demnitatea persoanelor, evitând utilizarea imaginilor în mod ofensator sau inadecvat.

Termeni și Condiții

 

Accesul și Utilizarea Serviciilor

  1. Prin accesarea sau utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu respectarea termenilor și condițiilor prezentate în acest document.
  2. Euphoria Pub își rezervă dreptul de a refuza accesul sau a restricționa utilizarea serviciilor în cazul nerespectării termenilor și condițiilor.

Drepturile de Proprietate Intelectuală

  1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor oferite de Euphoria Pub rămân în proprietatea exclusivă a companiei.
  2. Orice utilizare neautorizată a conținutului sau materialelor este strict interzisă.

Responsabilitate și Comportament

  1. Vizitatorii sunt responsabili pentru comportamentul lor în locațiile noastre.
  2. Euphoria Pub își rezervă dreptul de a lua măsuri adecvate, inclusiv interzicerea accesului, în cazul comportamentului neadecvat sau al nerespectării regulilor interne.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la aceste politici sau termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@euphoriapub.com.

Prin accesarea sau utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile prezentate mai sus.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o experiență plăcută la Euphoria Pub SRL!

 

Cu respect,

Euphoria Pub SRL

Euphoria Wedding 2024 Let’s Rock and Get Married