Restaurant fabrica de bere cluj
Hai să vezi cum stă treaba la Fabrica de Bere!
Ce înseamnă pentru noi Fabrica de Bere?

Locația Fabrica de Bere face parte din istoria orașului Cluj. Astfel că, nu ne-am îndepărtat foarte mult de esența pe care o are acest loc, ba chiar ne-am luat o față nouă și am devenit una dintre cele mai cool locații din Cluj. Și asta nu-i tot! În spatele restaurantului încă se află fabrica de bere care astăzi produce bere artizanală Bârlog!

Fabrică
Revelion 2023 la Fabrica de Bere Cluj!

Ți-am mai spus deja că la noi treaba stă altfel! Așa că te așteptăm la Fabrica de Bere Cluj să celebrăm împreună trecerea dintre ani! Și cum la noi berea-n mână nu-i minciună, nu o să te dezamăgim nici în ceea ce privește meniul pentru seara de revelion, care merge mână-n mână cu berea noastră bună! O să ne pregătim temeinic să te surprindem cu preparate noi, dar și clasice, iar atmosfera din Fabrică o să fie cum de altfel ne-a și consacrat, tare faină! Hai la noi de revelion!

Fabrica de bere
Tur de fabrică

La noi treaba e super faină, avem Fabrica de Bere restaurant, iar în spate chiar fabrica propriu-zisă de unde noi ne refacem stocul de bere artizanală. Iar ca să fie experiența completă colegii noștri îți pun la dispoziție un tur de fabrică! Pe tot parcursul acestei călătorii printre malț și hamei o să ai parte de un ghid care o să-ți explice istoria locului și de ce-i așa important pentru Cluj. Totodată, o să-ți povestească și despre procesul prin care berea asta faină trece ca să ajungă în sticlele astea cu denumiri de domnitori neserioși. Una peste alta treaba-i simplă, trebuie să faci o programare pentru tur, acesta fiind privat sau de grup, iar de acolo drumul duce direct către degustarea de final!

Meniul de la Fabrica de Bere Cluj
Lângă mâncare bună merge și o bere bună!

Avem un meniu bogat în care fiecare găsește ceva pe placul lui! Te așteptăm să încerci preparatele de la Fabrica de Bere!

Tortilla with avocado paste
- tortilla crocantă cu pastă de avocado, ou fiert, bacon, semințe de rodie și pătrunjel.
- crispy tortilla with avocado paste, boiled egg, bacon, pomegranate seeds and parsley.
Chicken soup with noodles
- supă de pui cu tăiței și morcovi.
- chicken soup with noodles and carrots.
Pizza al tono
- blat de pizza, sos de pizza, ton roșu proaspăt, ceapă verde, ciliegine, rucola, roșii cherry și oregano.
- pizza dough, pizza sauce, fresh red tuna, green onion, ciliegine, arugula, cherry tomatoes and oregano.
Kremschnitte
- foietaj umplut cu cremă de vanilie și frișcă.
- pastry filled with vanilla cream and whipped cream.