Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad

Hai să vezi cum stă treaba la Fabrica de Bere!

Ce înseamnă pentru noi Fabrica de Bere?

Locația Fabrica de Bere face parte din istoria orașului Cluj. Astfel că, nu ne-am îndepărtat foarte mult de esența pe care o are acest loc, ba chiar ne-am luat o față nouă și am devenit una dintre cele mai cool locații din Cluj. Și asta nu-i tot! În spatele restaurantului încă se află fabrica de bere care astăzi produce bere artizanală Bârlog!

Fabrica de bere
The Real Grill, the real deal

Ne place să facem lucrurile puțin mai altfel, dar tot timpul puțin mai bine. Ne dorim să vă oferim o experiență culinară completă și la cele mai înalte standarde de calitate. Cu aceste principii am plecat la drum și așa a început povestea “The Real Grill” din meniul nostru. Și cum nu ne încurcăm cu jumătăți de măsură, am ales cea mai performantă tehnologie care să ne susțină procesul de gătire. X-Oven este cel mai avansat cuptor, în care cărbunii încinși sunt pregătiți să rumenească orice tip de carne. Acesta păstrează și amplifică aromele naturale ale mâncării, evitându-se astfel excesul de grăsime.

Iar cum într-o poveste se împletesc mai multe fire narative, așa se împletește și în povestea “The Real Grill” tehnologia cuptorului cu produsele de o calitate superioară, cultivate și procesate natural. Pe tot parcursul procesului intervin bucătarii noștri care pregătesc carnea în cel mai mic detaliu.Fie că vorbim de pui, porc, vită sau pește, totul se asezonează cu sare și piper pentru a se păstra gustul autentic și textura fragedă. În schimb, atunci când pregătim carnea marinată ne folosim de o combinație de mirodenii care o să-ți surprindă simțurile.

Astfel, îmbinăm uleiul cu cimbru, rozmarin, salvie, boia, usturoi, muștar Dijon, sare și piper, ungem carnea, iar de acolo totul este o poveste a gusturilor.

Te așteptăm la Fabrica de Bere Cluj să testezi și tu povestea noastră “The Real Grill” și să te convingi dacă este real deal!

Fabrică
Revelion 2023 la Fabrica de Bere Cluj!

Ți-am mai spus deja că la noi treaba stă altfel! Așa că te așteptăm la Fabrica de Bere Cluj să celebrăm împreună trecerea dintre ani! Și cum la noi berea-n mână nu-i minciună, nu o să te dezamăgim nici în ceea ce privește meniul pentru seara de revelion, care merge mână-n mână cu berea noastră bună! O să ne pregătim temeinic să te surprindem cu preparate noi, dar și clasice, iar atmosfera din Fabrică o să fie cum de altfel ne-a și consacrat, tare faină! Hai la noi de revelion!

Meniul de la Fabrica de Bere Cluj
Lângă mâncare bună merge și o bere bună!

Avem un meniu bogat în care fiecare găsește ceva pe placul lui! Te așteptăm să încerci preparatele de la Fabrica de Bere!

Grilled beef tenderloin
- mușchi de vită la grătar servit cu cartofi gratinați, mazăre mangetout și sos de piper verde.
- grilled beef tenderloin served with au gratin potatoes, mangetout peas and green peppercorn sauce.
Soup with meatballs
- ciorbă de perișoare.
- soup with meatballs.
Pizza al tono
- blat de pizza, sos de pizza, ton roșu proaspăt, ceapă verde, ciliegine, rucola, roșii cherry și oregano.
- pizza dough, pizza sauce, fresh red tuna, green onion, ciliegine, arugula, cherry tomatoes and oregano.
Kremschnitte
- foietaj umplut cu cremă de vanilie și frișcă.
- pastry filled with vanilla cream and whipped cream.
Euphoria Wedding 2024 Let’s Rock and Get Married