BeefTagliataSite-min
Povestea noastră
Conceptul Euphoria Biergarten

Restaurantul Euphoria Biergarten este locul în care o să regăsești un specific nemțesc prin ambient, dar și prin meniul nostru care îmbină berea cu gustul autentic. Conceptul Euphoria Biergarten este prezent pe piața clujeană de peste 20 ani și l-am extins în locațiile noastre din Arad și Oradea.

Euphoria Biergarten Cluj
Ziua ta specială la Euphoria Biergarten Cluj

Ne place să fim alături de voi în cele mai speciale zile, de aceea la Euphoria Biergarten Cluj îți poți organiza ziua de naștere, masa festivă pentru cununie sau petrecerea pentru firmă! De-a lungul timpului ne-am perfecționat serviciile, astfel că o să ai parte de cele mai înalte standarde în ceea ce privește mâncarea și servirea acesteia. De asemenea, vă putem pune la dispoziție un meniu personalizat care se stabilește împreună cu managerul nostru din locație pentru a ajunge la ideea conturată de tine! Te așteptăm la noi în locație!

Selecția preparatelor
Ție de ce îți e poftă azi de la Euphoria Biergarten ?

Ne mândrim cu unul dintre cele mai bogate meniuri, fiind recunoscuți pentru gustul savuros al mâncării, pentru ingredientele mereu proaspete și pentru varietatea extinsă de băuturi artizanale și de producție autohtonă. La Euphoria Biergaten Cluj o să găsești preparate din pui, vită, porc, rață, pește, dar și variante vegetariene.

Fried eggs with hummus
- ouă ochiuri cu humus, avocado, bacon, chips de tortilla și mix de semințe.
- fried eggs with hummus, avocado, bacon, tortilla chips and seed mix.
Crispy chicken wings
- aripioare de pui pane, servite cu cartofi prăjiți și sos de usturoi cu sriracha.
- crispy chicken wings, served with french fries and garlic sauce with sriracha.
Beef tagliata
- tagliata de vită cu parmezan, rucola, roșii cherry și reducție de oțet balsamic.
- beef tagliata with parmesan, arugula, cherry tomatoes and balsamic vinegar reduction.
Tuna tartare
- ton, castraveți, ceapă, avocado, ridiche albă, lime și foaie de orez crocantă.
- tuna, cucumbers, onion, avocado, white radish, lime and crispy rice paper.
restaurant euphoria biergarten cluj
Revelion 2023 la Euphoria Biergarten Cluj!

La trecerea aceasta dintre ani facem mare petrecere la Euphoria Biergarten. Ne pregătim cu un meniu complex care să satisfacă toate gusturile, astfel, o să ai parte atât de preparate cu somon, curcan, foie gras, șalău, cât și de un platou cu deserturi delicioase pe bază de ciocolată, caramel sărat și unt de arahide. Iar șampania de la miezul nopții este asigurată de noi! Hai să petrecem împreună Revelionul la Euphoria Biergarten Cluj! Pentru achitarea biletului și alegerea locului la masă te așteptăm la noi în locație. Pentru rezervarea locului biletul trebuie achitat în mod integral.

Euphoria Biergarten Cluj
The Real Grill, the real deal

Ne place să facem lucrurile puțin mai altfel, dar tot timpul puțin mai bine. Ne dorim să vă oferim o experiență culinară completă și la cele mai înalte standarde de calitate. Cu aceste principii am plecat la drum și așa a început povestea “The Real Grill” din meniul nostru. Și cum nu ne încurcăm cu jumătăți de măsură, am ales cea mai performantă tehnologie care să ne susțină procesul de gătire. X-Oven este cel mai avansat cuptor, în care cărbunii încinși sunt pregătiți să rumenească orice tip de carne. Acesta păstrează și amplifică aromele naturale ale mâncării, evitându-se astfel excesul de grăsime.

Iar cum într-o poveste se împletesc mai multe fire narative, așa se împletește și în povestea “The Real Grill” tehnologia cuptorului cu produsele de o calitate superioară, cultivate și procesate natural. Pe tot parcursul procesului intervin bucătarii noștri care pregătesc carnea în cel mai mic detaliu.Fie că vorbim de pui, porc, vită sau pește, totul se asezonează cu sare și piper pentru a se păstra gustul autentic și textura fragedă. În schimb, atunci când pregătim carnea marinată ne folosim de o combinație de mirodenii care o să-ți surprindă simțurile.

Astfel, îmbinăm uleiul cu cimbru, rozmarin, salvie, boia, usturoi, muștar Dijon, sare și piper, ungem carnea, iar de acolo totul este o poveste a gusturilor.

Te așteptăm la Euphoria Biergarten Cluj să testezi și tu povestea noastră “The Real Grill” și să te convingi dacă este real deal!