Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad

Povestea noastră

Conceptul Euphoria Biergarten

Restaurantul Euphoria Biergarten este locul în care o să regăsești un specific nemțesc prin ambient, dar și prin meniul nostru care îmbină berea cu gustul autentic. Conceptul Euphoria Biergarten este prezent pe piața clujeană de peste 20 ani și l-am extins în locațiile noastre din Arad și Oradea.

Euphoria Biergarten Cluj
Ziua ta specială la Euphoria Biergarten Cluj

Ne place să fim alături de voi în cele mai speciale zile, de aceea la Euphoria Biergarten Cluj îți poți organiza ziua de naștere, masa festivă pentru cununie sau petrecerea pentru firmă! De-a lungul timpului ne-am perfecționat serviciile, astfel că o să ai parte de cele mai înalte standarde în ceea ce privește mâncarea și servirea acesteia. De asemenea, vă putem pune la dispoziție un meniu personalizat care se stabilește împreună cu managerul nostru din locație pentru a ajunge la ideea conturată de tine! Te așteptăm la noi în locație!

Selecția preparatelor
Ție de ce îți e poftă azi de la Euphoria Biergarten ?

Ne mândrim cu unul dintre cele mai bogate meniuri, fiind recunoscuți pentru gustul savuros al mâncării, pentru ingredientele mereu proaspete și pentru varietatea extinsă de băuturi artizanale și de producție autohtonă. La Euphoria Biergaten Cluj o să găsești preparate din pui, vită, porc, rață, pește, dar și variante vegetariene.

Fried eggs with hummus
- ouă ochiuri cu humus, avocado, bacon, chips de tortilla și mix de semințe.
- fried eggs with hummus, avocado, bacon, tortilla chips and seed mix.
Caprese panini
- chiflă făcută în casă cu mozzarella, roșii și sos pesto.
- home-made bread buns with mozzarella, tomatoes and pesto sauce.
Beef tagliata
- tagliata de vită cu parmezan, rucola, roșii cherry și reducție de oțet balsamic.
- beef tagliata with parmesan, arugula, cherry tomatoes and balsamic vinegar reduction.
Tuna tartare
- ton, castraveți, ceapă, avocado, ridiche albă, lime și foaie de orez crocantă.
- tuna, cucumbers, onion, avocado, white radish, lime and crispy rice paper.
restaurant euphoria biergarten cluj
Revelion 2023 la Euphoria Biergarten Cluj!

La trecerea aceasta dintre ani facem mare petrecere la Euphoria Biergarten. Ne pregătim cu un meniu complex care să satisfacă toate gusturile, astfel, o să ai parte atât de preparate cu somon, curcan, foie gras, șalău, cât și de un platou cu deserturi delicioase pe bază de ciocolată, caramel sărat și unt de arahide. Iar șampania de la miezul nopții este asigurată de noi!Hai să petrecem împreună Revelionul la Euphoria Biergarten Cluj!Pentru achitarea biletului și alegerea locului la masă te așteptăm la noi în locație. Pentru rezervarea locului biletul trebuie achitat în mod integral.

Euphoria Wedding 2024 Let’s Rock and Get Married