- Cristina Usvat
- Paste
Salmon & Seafood Tagliatelle
Tagliatelle cu fructe de mare și somon, un preparat specific italienesc care îți trezește amintirea dimineților însorite de pe malul mării. Fructele proaspete, briza sărată și umedă te transpun într-o lume care poate odată ai vizitat-o sau ai visat să o vizitezi.
Și, sub euforia unui gust apetisant, am început să scriu despre tagliatelle cu fructe de mare și somon de la Euphoria Biergarten.
O rețetă simplă, aspectuoasă, transformată într-un preparat delicios.
- tagliatelle cu fructe de mare,somon,pătrunjel,sos roșii, roșii cherry, ulei de măsline și vin alb.
Punem usturoiul la gătit în uleiul de măsline alături de fructele de mare și somonul file. După ce fructele de mare și somonul sunt suficient de rumene, adăugăm roșiile cherry, ca mai apoi să le stingem în vin alb pentru o savoare incredibil de aromată.
La final, adăugăm sosul de roșii făcut în casă și asezonăm totul, iar la final adăugăm pătrunjel verde pentru un extra de prospețime.