Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad
club cluj, cluburi cluj, euphoria cluj, club euphoria, evenimente euphoria, petreceri cluj, petreceri euphoria

Euphoria Music Hall în 2024

La fiecare început de an, „despachetăm” anul care ne-așteaptă și vă aducem un nou format de evenimente, astfel încât week-end-urile să înceapă de miercurea (dacă tot ne propunem să avem și săptămâna de lucru mai scurtă) și să dureze până duminică, desigur.

Noul format vine cu mult antren, într-un „meniu” pe gustul fiecăruia, cu multă muzică bună – live-uri, trupe românești consacrate, cover bands, precum și cu quiz nights, stand-up comedy, karaoke, toate asezonate cu mâncarea gustoasă cu care v-ați mai delectat și cu multe sortimente de bere, așa cum Euphoria v-a obișnuit deja. 

Începem de miercuri, 10 ianuarie 2024, așa că ”stay tuned” pe toate canalele noastre de comunicare din social media (InstagramFacebook).

Miercurea va fi ziua Beer & Grill by Euphoria Music Hall

Cu toate motoarele pornite, direcția weekend: cel mai scurt traseu spre bună dispoziție te duce la Euphoria Music Hall. Beer & Grill by Euphoria are toate ingredientele de care ai nevoie ca să intri în atmosfera de weekend încă de la mijlocul săptămânii.

Tu îți aduci prietenii, noi punem la bătaie berea și grill-ul. 

Joia va fi momentul să vă scoateți creierele de la naftalină, cu Quiz Championship by Euphoria Music Hall, iar după ce aceea, puteți cânta de fericire, la Karaoke Nights.

V-ați întrebat mereu de ce v-ați muncit creierii să rețineți tot felul de lucruri? Unul dintre răspunsuri este Quiz Nights marca Euphoria Music Hall, care se vor organiza în fiecare joi la Euphoria Music Hall, locul unde vă veți putea testa cunoștințele de cultură generală și veți putea petrece o seară antrenantă alături de prieteni. Joia nu se stă acasă: în cadrul Quiz Night veți avea parte de întrebări care să vă provoace, alături de prieteni, la un pahar de bere, plus un grill de vis! La final, veți putea închina un pahar în cinstea voastră, că doar nu ați dospit degeaba atâta informație în toți anii ăștia. 

Aceste Quiz Nights vor fi organizate sub forma unui campionat. 

Perioada desfășurării campionatului este 11 ianuarie – 30 mai 2024. La final de campionat, se vor acorda premii, fie individuale, pentru fiecare din membrii echipelor, fie per echipă.

Seara de joi va continua cu Karaoke, când vă veți putea dezlănțui talentul ascuns până acum … la duș. Cântă, râde, ia-o de la capăt! 

Euphoria Live Band: vinerea va aduce trupe locale și cover bands, pentru a intra efectiv în atmosfera de week-end, urmat de Retro Party.

La fiecare sfârșit de săptămână, Euphoria Music Hall vă va delecta cu muzica unor trupe locale sau cu „cover bands” – artiști locali vor urca pe scenă cu piesele proprii, însă veți avea șansa și de a asculta și cover-uri, care să vă umple de nostalgie, cel mai probabil.

O dată „încălzită” atmosfera, petrecerea va continua cu un Retro Party, care va reanima ”the good old times”. 

Sâmbăta, Best of Live Concerts by Euphoria Music Hall, va fi ziua dedicată unor trupe românești consacrate, după care seara continuă în atmosferă de club, (H)ALL Stars Night.

Momentul de răsfăț al săptămânii, pentru cei care iubesc muzica live, o ambianță efervescentă, muzica live, o mâncare excelentă și bere pe alese – rețeta perfectă pentru o seară de sâmbătă care să vă scoată din casă și să vă încarce bateriile pentru o nouă săptămână.

Duminica ne adunăm mințile pentru o nouă săptămână, însă nu pe canapea în fața televizorului, computerului sau telefonului, ci cu Chill-out day by Euphoria Music Hall, cu un stand-up comedy, un concert de jazz sau o piesă de teatru. Un moment de relaxare înainte de a începe o nouă săptămână de lucru. 

În 2024, prin evenimentele cu recurență săptămânală, la Euphoria Music Hall, prietenii își vor putea crea propriile tradiții de întâlnire în oraș, de socializare, de a petrece timp împreună, de a se vedea mai des față-n față. Euphoria Music Hall va fi acel „acasă în afara casei” cu prietenii. 

Vă reamintim că începem din 10 ianuarie 2024, „après ski”.Stay tuned pe canalele social media Euphoria Music Hall – InstagramFacebook și alătură-te comunității Euphoria.

Cu poftă de voie bună înainte! Pentru un an plin de euforie!

Euphoria Wedding 2024 Let’s Rock and Get Married