Știai că primul burger a fost inventat între 1885 si 1904 în SUA?

Nu, nu are legătură cu orașul Hamburg, deși acesta a devenit faimos pentru carnea de vită tocată, asezonată și preparată ca și chiftelele. 

În următorii 100 de ani, acesta s-a împrăștiat în toată lumea ca un rezultat al globalizării, iar pe măsura trecerii timpului, rețetele s-au schimbat și au devenit tot mai diverse. 

Dacă îți dorești să încerci un alt tip de burger, un burger care să te lase dependent de gustul său îți recomandăm burgerul Euphoria cu carne de vită Black Angus de calitate superioară, foarte aromat și gustos. 

Acest burger aduce la masă gustul autentic care reprezintă esența Euphoria Biergarten. Chiflă pufoasă, ou ochi, ceapă roșie fresh, salată iceberg proaspătă, bacon delicios și crocant, ketchup dulce afumat și carnea noastră suculentă Angus înăbușită în cremă de brânză . 

Chifteaua de carne de vită este pusă la rumenit în cuptorul nostru pe cărbuni. Ce metodă mai bună există pentru a găti carnea decât să o pui pe jar să sfârâie? 

Oul prăjit suficient de bine făcut încât gălbenușul se prelinge peste carnea fragedă și suculentă combinat cu un sos de ketchup afumat care intensifică gustul delicios. Cartofii prăjiți sunt o completare nelipsită de la acest preparat. 

Dacă simți nevoia unui plus de savoare îți recomandăm sosul 1000 de insule, pentru a completa deliciul cartofilor prăjiți și a burgerului.

Cu siguranță îți vom recomanda șervețele suplimentare pentru acest burger.

Un  burger unic care atinge echilibrul perfect între gustul sărat, crocant și moale care îți va lăsa gura apă! Poftă bună!