Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad

Crispy chicken drumstick filled with camembert

Cui nu-i place puiul prăjit din când în când? Așa că pentru a-ți  potoli  poftele am pregătit acest preparat gustos și plin de savoare.

Pulpa de pui fără os, aromatizată și umplută cu brânză camembert, trecută prin făină, ou și pesmet japonez. Acesta, se deosebește de pesmetul obișnuit prin textură având fulgii mari care creează o crustă mult mai crocantă.

O alegere perfectă pentru iubitorii cărnii de pui.

Atât ingredientele cât și metoda de prepare sunt atent alese pentru a păstra și a da cât mai multă savoare acestui preparat, întrucât alegerea lui să fie o experiență culinară desăvârșită.

Pulpa de pui se bate și se întinde, se adaugă brânza camembert, după care se modelează în forma de bilă, care se trece prin făină, ou și pesmet Panko. 

Brânza camembert este făcută din lapte de vacă și are o textură moale, cremoasă, cu o coajă albă comestibilă de mucegai, care este considerată a fi o delicatesă. Aroma Camembert poate fi asociată cu gustul ciupercilor, ouălor, usturoiului, nucilor și are note lăptoase, ierboase și/sau fructoase.

Se prăjește atent în baie de ulei la o temperatură atent controlată până capătă o culoare aurie perfectă, completând perfect farfuria cu garniturile asezonate cu ierburi aromatice.

Piureul de cartofi alături de sosul de  ardei gras vor crea deliciul preparatului desăvârșind gusturile într-o armonie culinară .

Ce mai lipsește acum decât: 

Poftă bună!

Euphoria Wedding 2024 Let’s Rock and Get Married