Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad

Charcuterie and Cheese Board

Ce este charcuterie?

Charcuterie este termenul francez pentru produsele din carne gata preparate cum ar fi prosciutto crudo, coppa, ventricina, salsiccia,terrine și pâtés.

 În timp ce în mod tradițional, charcuterie avea ingredientele de mai sus, în aceste zile o placă de charcuterie implică o gamă mai mare de prosciutto crudo, coppa, ventricina piccante, salsiccia dolce, specialități brânzeturi, struguri, smochine și nucă.

O parte distractivă a charcuteriei este că totul e gata preparat iar tot ce trebuie să faci tu este să alegi ingredientele tale preferate și să le aranjezi estetic. Este ușor, delicios și te poate transpune într-o stare elegantă și luxuriantă.

De ce este un produs atât de popular?

Placa noastră de charcuterie și de brânză, îmbină perfect aromele și gustul senzațional al cărnii cu cel al brânzeturilor. 

O combinație delicioasă însuflețită de fâșii de prosciutto crudo ușor sărat, bucăți de coppa perfect alese, felii de ventricina ușor picantă, salsiccia dolce ușor asezonat, o varietate de brânzeturi aromate care îți vor încânta papilele gustative, struguri dulci, smochine dulci parfumate și nelipsita nucă, care aduce în plus o textură crocantă.

Euphoria Wedding 2024 Let’s Rock and Get Married