Restaurant Euphoria

Euphoria Biergarten Cluj-Napoca
Fabrica de Bere
Euphoria Music Hall
Euphoria Biergarten Oradea
Euphoria Biergarten Arad

Te așteptăm la noi!

Hai la Fabrica de Bere Cluj!

Am revenit cu un spațiu total renovat în care o să te simți ca acasă, noi sigur așa ne simțim!

Hai să vezi cum stă treaba la Fabrica de Bere!

Ce înseamnă pentru noi Fabrica de Bere?

Locația Fabrica de Bere face parte din istoria orașului Cluj. Astfel că, nu ne-am îndepărtat foarte mult de esența pe care o are acest loc, ba chiar ne-am luat o față nouă și am devenit una dintre cele mai cool locații din Cluj. Și asta nu-i tot! În spatele restaurantului încă se află fabrica de bere care astăzi produce bere artizanală Bârlog!

Fabrica de bere
The Real Grill, the real deal

Ne place să facem lucrurile puțin mai altfel, dar tot timpul puțin mai bine. Ne dorim să vă oferim o experiență culinară completă și la cele mai înalte standarde de calitate. Cu aceste principii am plecat la drum și așa a început povestea “The Real Grill” din meniul nostru. Și cum nu ne încurcăm cu jumătăți de măsură, am ales cea mai performantă tehnologie care să ne susțină procesul de gătire. X-Oven este cel mai avansat cuptor, în care cărbunii încinși sunt pregătiți să rumenească orice tip de carne. Acesta păstrează și amplifică aromele naturale ale mâncării, evitându-se astfel excesul de grăsime.

Iar cum într-o poveste se împletesc mai multe fire narative, așa se împletește și în povestea “The Real Grill” tehnologia cuptorului cu produsele de o calitate superioară, cultivate și procesate natural. Pe tot parcursul procesului intervin bucătarii noștri care pregătesc carnea în cel mai mic detaliu.Fie că vorbim de pui, porc, vită sau pește, totul se asezonează cu sare și piper pentru a se păstra gustul autentic și textura fragedă. În schimb, atunci când pregătim carnea marinată ne folosim de o combinație de mirodenii care o să-ți surprindă simțurile.

Astfel, îmbinăm uleiul cu cimbru, rozmarin, salvie, boia, usturoi, muștar Dijon, sare și piper, ungem carnea, iar de acolo totul este o poveste a gusturilor.

Te așteptăm la Fabrica de Bere Cluj să testezi și tu povestea noastră “The Real Grill” și să te convingi dacă este real deal!

Fabrică
Revelion 2023 la Fabrica de Bere Cluj!

Ți-am mai spus deja că la noi treaba stă altfel! Așa că te așteptăm la Fabrica de Bere Cluj să celebrăm împreună trecerea dintre ani! Și cum la noi berea-n mână nu-i minciună, nu o să te dezamăgim nici în ceea ce privește meniul pentru seara de revelion, care merge mână-n mână cu berea noastră bună! O să ne pregătim temeinic să te surprindem cu preparate noi, dar și clasice, iar atmosfera din Fabrică o să fie cum de altfel ne-a și consacrat, tare faină! Hai la noi de revelion!

Meniul de la Fabrica de Bere Cluj
Lângă mâncare bună merge și o bere bună!

Avem un meniu bogat în care fiecare găsește ceva pe placul lui! Te așteptăm să încerci preparatele de la Fabrica de Bere!

Pork neck sandwich with French fries
- Sandwich servit în chiflă de burger cu ou și susan cu ceafă de porc odihnită în saramură treci zile, pusă după aceea la desărat o zi întreagă, gătită în tihnă la smoker și sous-vide cu foi de dafin, piper, ceapă caramelizată, ceapă crocantă, cașcaval afumat, castravete murat, potrivit cu cartofi prăjiți.
- Sandwich served in a burger bun with egg and sesame, with pork neck rested in brine for three days, then desalted for a full day, slowly cooked in the smoker and sous-vide with bay leaves, pepper, caramelized onions, crispy onions, smoked cheese, and pickles. Served with French fries.
Rib-eye steak (matured minimum 21 days)
- Antricot de vită Limousin la grătar cu unt aromatizat, servit cu piure de cartofi
- Limousin rib-eye steak with flavoured butter, served with mashed potatoes
Pork neck from the smoker with potatoes with garlic, salad mix with roasted pepper, and brown sauce
- Ceafă de porc gătită în tihnă 14 ore la smoker și sous-vide, hidratată din jumătate în jumătate de oră, garnisită cu miere de albine, muștar, boia de ardei dulce, cimbru, praf de usturoi, boabe de muștar. Servită cu cartofi cu usturoi, mix de salată cu ardei copt și sos brun.
- Pork neck, slowly cooked for 14 hours in the smoker and sous-vide, basted every half hour, garnished with honey, mustard, sweet paprika, thyme, garlic powder, and mustard seeds. Served with garlic potatoes, salad mix with roasted pepper, and brown sauce.
Crispy chicken drumsticks
- Ciocănele de pui date prin ou, făină și pesmet, rumenite la cuptor, servite cu cartofi piure și ardei copți
- Crispy chicken drumsticks rolled through egg, flour, bread crumbs, fried in the oven, served with mashed potatoes and baked peppers