Despre Euphoria Arad
Restaurant Arad cu specific nemțesc

În 2014 am deschis un nou restaurant Arad din dorința de a duce mai departe povestea Euphoria, un concept cu tradiție pe piața clujeană. De-a lungul timpului, Euphoria Arad a ajuns în topul preferințelor din lista de restaurante Arad. Vă așteptăm la noi în locație să vă convingeți de calitatea preparatelor care ne-a consacrat!

Euphoria Arad
Evenimentele tale festive la Euphoria Biergarten Arad

Euphoria Biergarten Arad îți este alături la cele mai importante și speciale evenimente! Avem o experiență de peste 20 ani în domeniu, astfel bucătarii, ospătarii și barmanii noștri sunt pregătiți să te întâmpine cu cele mai înalte standarde ale calității serviciilor. Alături de noi îți poți organiza petrecerea de cununie așa cum îți dorești! Dacă este vorba de baby shower sau petrecerea de botez, lasă în grija noastră organizarea și mâncarea! Nu contează motivul pentru care vă adunați să petreceți, noi ne bucurăm să te ajutăm cu atmosfera și mâncarea bună! Detaliile legate de meniu, număr de persoane și amplasarea acestora la mese se discută împreună cu managerul din locație pentru a se ajunge exact la ceea ce tu îți dorești! Te așteptăm la noi în locație!

Euphoria Arad
Hai să ne petrecem Revelionul la Euphoria Biergarten Arad!

Când te gândești la restaurante Arad, locația noastră, Euphoria Biergarten Arad sigur îți trece prin minte. Astfel, ne dorim să fim mai aproape de voi și de aceea face o mare petrecere pentru trecerea dintre ani! Ne pregătim cu o multitudine de preparate de care să te bucuri în seara de revelion! Cât despre șampania de la miezul nopții, contează pe noi! Pentru rezervare și achitarea biletului de intrare te așteptăm la noi în locație!

Hai să guști din preparatele Euphoria Biergarten Arad
Unul dintre cele mai bogate meniuri de restaurant Arad

Suntem aici ca să satisfacem cele mai înalte standarde de calitate, astfel în meniul nostru poți regăsi multiple variante de preparate, cu diferite tipuri de carne, dar și opțiuni pentru vegetarieni.

Shakshuka
- ouă ochiuri în sos de roșii cu chimen, usturoi, ardei gras, chilli și pătrunjel.
- fried eggs in tomato sauce with caraway, garlic, pepper, chili and parsley.
Penne with speck & scamorza
- penne cu speck, scamorza și Gran Cucina.
- penne with speck, scamorza and Gran Cucina
Tuna with risotto
- file de ton în crustă de susan alb și negru, servit cu risotto cu parmezan și cremă de citrice.
- tuna fillet in white and black sesame crust, served with risotto, parmesan and citrus cream.
Pizza Capricciosa
- blat de pizza, sos de pizza, mozzarella, șuncă, ciuperci și anghinare.
- pizza dough, pizza sauce, mozzarella, ham, mushrooms and artichoke.