• Fabrica de Bere URSUS

    Str. Calea Manastur, 2-6 Cluj-Napoca

    Luni - Duminica 8am - 2am (ultima comanda mancare 12pm)
  • Fabrica de Bere URSUS

    Str. Calea Manastur, 2-6 Cluj-Napoca

    Luni - Duminica 8am - 2am (ultima comanda mancare 12pm)
  • Fabrica de Bere URSUS

    Str. Calea Manastur, 2-6 Cluj-Napoca

    Luni - Duminica 8am - 2am (ultima comanda mancare 12pm)
  • Fabrica de Bere URSUS

    Str. Calea Manastur, 2-6 Cluj-Napoca

    Luni - Duminica 8am - 2am (ultima comanda mancare 12pm)
  • Fabrica de Bere URSUS

    Str. Calea Manastur, 2-6 Cluj-Napoca

    Luni - Duminica 8am - 2am (ultima comanda mancare 12pm)

Fabrica de Bere URSUS

Amenajată într-un stil absolut unic, Fabrica de Bere înseamnă "Camera Barului", "Camera malţului", "Camera Laborator" sau "Camera Restaurant", patru încăperi ale localului denumite sugestiv, în concordanță cu decorul fiecărui spațiu. Însă elementul cel mai interesant al decorului este faptul că toţi consumatorii pot asista la procesul de fabricare a berii, pentru că acesta se poate urmări prin intermediul pereţilor de sticlă care dezvăluie linia de producţie. Nu degeaba localul se numește Fabrica de Bere, berea nepasteurizată de la Cluj fiind realizată din ingredientele tradiţionale - apă, malţ, hamei şi drojdie - procesul tehnologic şi reţeta fiind o garanţie a prospeţimii berii nefiltrate.

Vedetele noastre !

Istoria berii URSUS este strâns legată de evenimentele petrecute de-a lungul vremii în Cluj. Conform informațiilor găsite în Arhivele Naționale, la începutul secolului al XVIII-lea a fost înființată în oraș o berărie. Ordinul călugărilor iezuiți, care își avea sediul în Conventul de la Mănăștur, Calvaria, a înființat aici o casă a berii (Sorhaz în maghiară), exploatată prin interpuși care o luau în arendă. Era o practică obișnuită în acea perioadă și alte episcopii din țara având în proprietate mai multe berării. Călugării iezuiți au fost expulzați în anul 1773, iar Statusul Româno - Catolic a preluat domeniile călugărești din Mănăștur, inclusiv berăria.

 

Ursus Black


6% alcool
Demo
 

Ursus Premium


100% malt de orz
Demo
 

Ursus Non -Alcoolic


0% alcool
Demo
 

Ursus Nefiltrata


5% alcool

Comanda Mancare

Deși atracţia principală a Fabricii de Bere o reprezintă fără îndoială numeroasele sortimente de bere Ursus – Nefiltrată, Premium, Black şi Fără Alcool (servite la draft sau la sticlă), trebuie să știţi că acesta este unul din restaurantele cele mai apreciate din oraș, preparatele care se servesc aici completând perfect băutura de marcă a localului: berea Ursus. Astfel, fie că optaţi pentru coastele de porc marinate, gătite la cuptor cu coriandru, muștar boabe, miere și cimbru proaspăt, vrabioara de vita la gratar servita cu spanac, varza de Bruxelles, muguri de pin, suturoi si sos de piper verde, pentru deliciosul ciolan de porc afumat, preparat cu legume, ierburi aromate (cimbru, rozmarin și foi de dafin), servit alături de varză călită și cartofi cu usturoi, prospeţimea și savoarea preparatelor culinarere prezintă mereu o garanţie a alegerii perfecte. Vă recomandam fie o masă de prânz (gulașul unguresc, ușor picant, gătit cu carne de vită este ideal pentru o pauză gurmandă), fie o cină între prieteni, savurată alături de multă bere Ursus!

chart

Unde si Cum ne gasiti

Luni - Duminica 8am - 2am (ultima comanda mancare 12pm)
Calea Manastur, 2-6 Cluj-Napoca, Romania / Get route
+40 756 39 33 33 office@euphoria.ro