Noutati

Urmariti-ne si pe retelele sociale.

Un smoothie, vă rog!

Sucurile fac parte din categoria alimentelor care ne hrănesc cu adevărat, care confirmă încă o dată expresia „eşti ceea ce mănânci“.
Starea de bine pe care ţi-o dă un smoothie este nemăsurată: nivelul de energie creşte în mod natural, imunitatea nu îţi mai da bătăi de cap, menţii PH-ul sângelui la starea lui neutră. Sunt doar câteva dintre beneficiile acestei băuturi-minune, atât de gustoasă şi sănătoasă!


Smoothie-ul nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic, mai ales cel de fructe, pe care îl preparam la oricare dintre localurile Euphoria, în diferire combinaţii.
Spre exemplu, te poţi răsfaţă cu un smoothie de portocale şi banane, delicios şi exotic, cu puţine calorii şi perfect pentru un mic dejun sănătos.  În plus, acest smoothie e bogat în vitamina C, care ajută la stimularea sistemului imunitar.

Adaugă fructe de pădure

Pentru un gust mai complex, am adăugat şi varianta cu fructe de pădure. Fructele de pădure sunt bogate în antioxidanţi şi conţin cantităţi ridicate de vitamina C, vitamina B, vitamina E, vitamina A, cupru, seleniu, zinc, fier şi multe alte elemente. Toate acestea stimulează sistemul imunitar şi previn infecţiile. Majoritatea persoanelor le asociază cu vara – culorile vii şi gustul proaspăt, dulce-acrişor. Totodată, fructele de pădure conţin nenumărate substanţe vegetale secundare, cum ar fi flavonoidele şi antocianii, care au efecte antivirale, antioxidante, anti-inflamatoare şi de reglare a tensiunii.
Nici nu te aspeptai la atât de multe beneficii regăsite într-un singur pahar de smoothie, nu-i aşa?

Grapefruit-ul arde grăsimile

Când alegi smoothie-ul de grapefruit (în combinaţie cu banană), trebuie să ştii că acest fruct îţi aduce foarte multe beneficii. Este un fruct bogat în vitamina C, care te ajută să previi sau să combaţi răceală şi, de asemenea, combate radicalii liberi care pot face ravagii în corpul tău. Conţine şi antioxidanţi cu licopen şi beta-caroten.

Studiile arată că, dacă mănânci jumătate de grapefruit pe zi, vei obţine 68% din totalul de vitamina C de care corpul tău are nevoie, 28% din totalul de vitamina A, 2% din totalul de calciu şi 2% din magneziu. De asemenea, conţine cantităţi mici de vitamina E, tiamină, riboflavină, niacina, potasiu, acid folic, zinc, acid pantotenic, fosfor, mangan şi cupru.
Mai mult, sucul natural de grapefruit arde grăsimile şi îţi accelerează metabolismul, ajutându-te astfel să slăbeşti.

Smoothie-urile sunt potrivite pentru toată lumea, însă pentru persoanele care consumă proteină animală în mod regulat sau au obiceiuri de viaţă nesănătoase sunt obligatorii.

Smoothie-ul s-a născut în America după o reţetă din Brazilia

Istoria licorii smoothie începe în 1930 în America, în momentul în care magazinele de produse bio de pe coasta de Vest începuseră să comercializeze nişte băuturi 100% naturale, obţinute prin pasarea fructelor proaspete, totul după o reţeta originară din Brazilia. Băutura a devenit însă populară în anii ’60, odată cu apariţia pe piaţă a blenderului electric şi a curentului vegetarian, iar în 1970 a fost fabricat California Smoothie, primul juice produs de o companie de profil.

În ziua de azi, smoothie se află în topul celor mai consumate licori din America, dar şi în Europa. De ce atâta popularitate? Pentru că smoothie satisface dorinţele tuturor: e hrănitor, plin de vitamine, săţios, uşor de preparat chiar şi acasă, poate avea efecte de slăbire şi, cel mai important, e foarte gustos. Reţetele de smoothie sunt extrem de simple, tot ce trebuie să faci este să ai la îndemână ingrediente mereu proaspete şi să le amesteci bine-bine într-un blender. Sau mai bine lasă toată grija pe seama noastră :)

Euphoria Biergarten Cluj

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...

Euphoria Biergarten Arad

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...

Euphoria Biergarten Oradea

Facebook
Luni-Duminica In curand
read more...

Euphoria Music Hall

Facebook
Luni-Sambata 10pm-ultimul client
read more...

Fabrica de Bere URSUS

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...

Euphoria Catering And Delivery

Facebook
Luni-Duminica 08.00-00.00 (ultima comanda de mancare 23:00pm)
read more...