Noutati

Urmariti-ne si pe retelele sociale.

Pe-ndelete despre meniul de vară Euphoria

Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare sezon schimbăm meniul şi venim de fiecare dată cu gusturi şi arome noi, cu preparate ce nu doar vă ghicesc poftele, ci le şi satisfac. Vara aceasta ne-am jucat cu ingredientele şi a ieşit ceva...wow!

Continue Reading

It's burger o'clock!

Când spui Burger, gândul te duce la visul american, căci acest preparat este, poate, unul dintre cele mai specifice culturii Statelor Unite. Iar noi, avizi de orice are gust de libertate şi vine de peste Ocean, l-am adoptat cuminţi şi pofticioşi. Astăzi, burgerul face parte nu numai din conştiinţa fiecăruia, ci şi din bucătăriile multor restaurante.

Continue Reading

Top trei salate Euphoria Biergarten

„A salad is not a meal. It is a style”, spunea celebrul autor american Fran Lebowitz. Într-adevăr, salata este un stil de viaţă, am putea spune, şi unul sănătos. Zeci de combinaţii între arome şi culori, multe stiluri de preparare, un spectacol pe care fiecare dintre noi îl poate pune în scenă în bucătăria proprie. Când vine vorba însă de salatele din meniul Euphoria Biergarten, eh, aici lucrurile trec la un alt nivel! Unul al priceperii şi al bunului gust. Şi pentru că este primăvară şi abia aşteptăm să ne vitaminizăm, vă spunem câteva „picanterii” despre cele mai iubite salate din meniul nostru.

Continue Reading

Ai ce să faci primavara aceasta: mergi la concertele din Euphoria Music Hall!

Deja ştiţi, iar dacă nu, vă mai spunem o dată: în fiecare joi e concert la Euphoria Music Hall. Seara, pe la 22.00, ne adunăm la intrare şi lovim călcâiele pe ritm de muzică, cu nerăbdarea în inimă şi cu sunetul în vene. Nimic nu se compară cu un concert LIVE, cu acel moment în care suntem lipiţi de scenă şi abia ne abţinem să nu urcăm acolo, sus, cu artiştii. Ne vine să-i luăm de mână şi să-i rugăm să ne mai cânte un vers, o strofă, un album întreg! Am pus pe hârtie concertele din această primăvară din Euphoria Music Hall şi am votat: mergem la toate!

Continue Reading

Pâine ca pe vremea bunicii, cu maia si suflet de la Claudia

Atunci când gustaţi din pâinea pe care v-o punem pe masă mereu proaspătă, trebuie să ştiţi că e frământată cu mult suflet, dospită cu maia, ca pe vremea bunicii, şi vine de la o brutărie artizanală, de lângă Cluj-Napoca (Floreşti), pe numele ei Claudia. Mica brutărie poartă numele tinerei pasionate de pâine, care a învăţat tainele acestui preparat sănătos de una singură.

Nouă ne-a plăcut mult pâinea Claudiei, deoarece are un gust special. Unul din multele secrete ale pâinii cu maia naturală este acela că aluatul dospeşte lent, ore în şir, şi ajunge la cuptor mult mai târziu (după aproximativ 24 de ore). Iar odată ce guşti pâinea artizanală îţi vine greu să te întorci la pâinea albă şi pufoasă. De aceea am ales să împărtăşim zi de zi acest gust cu voi!

Maiaua creşte cu...răbdare

Continue Reading

Euphoria Biergarten Cluj

Facebook
Luni-Duminica 8am-2am
read more...

Euphoria Biergarten Arad

Facebook
Luni-Duminica 8am-2am
read more...

Euphoria Biergarten Oradea

Facebook
Luni-Duminica 8am-2am
read more...

Euphoria Music Hall

Facebook
Luni-Sambata 10pm-ultimul client
read more...

Fabrica de Bere URSUS

Facebook
Luni-Duminica 8am-2am
ultima comanda de mancare 12pm
read more...

Euphoria Catering And Delivery

Facebook
Luni-Duminica Livrarile incep la 9am
Ultima comanda ora 12pm
read more...